Ambient on/off

Претседателски Тим [Bojan aKa T-MaC]

61 Day 2,721, 11:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонци/ки


Помина првомајскиот продолжен викенд и на сите добро ви дојде се надевам ги наполнивме или испразнивме батериите 🙂
Како што најавив во претходната статија да ви го презентирам мојот тим кој ќе ја води еМакедонија во … read more »

Претседателска кандидатура [Bojan aKa T-MaC]

61 Day 2,717, 13:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонци/ки
После подолго размислување со самиот со себе, а после со тимот кој ќе ме подржува одлучив да се кандитирам за Претседател на Македонија.

Моментаread more »

[МУ] – ПРЦ – Со тебе до врвот !!!

49 Day 2,625, 11:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонци/ки
Помина комитското време каде имавме по еден комита и еден кодош од сеа е нова ера, ера на ПРЦ-ачите. Има ли барем еден од нас кој во овие 4/5 години уназад не … read more »

[ Собир ] Велес на 12ти на “ Велешка пастрмајлија ”

69 Day 2,516, 08:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПоздрав еМакедонијо

Можеби малце каснам но е оправдано поради работни обврски овие денови многу малце бев од ПЦ а повеќе од моб па затоа немав време да ја пишам статијава. Како што знаете ил … read more »

Plato !!! What did you do to this game ??

97 Day 2,493, 14:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Plato !!! What did you do to this game ?

[img]http://2.bp.blogspot.com/-bKrQhb0T5M8/TxcfeItsllI/AAAAAAAAB_Y/[/img] … read more »