Ambient on/off

Имам многу леб , па ке го давам !!!

27 Day 1,306, 09:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Пошто имам многу леб решив да го дадам , давам 1500 (15 x 100) леба на првите 15 души што ке пишат коментар.

read more »

НОВ ДЕН , НОВИ ПОБЕДИ !!!!!!

3 Day 1,296, 08:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

read more »

БРАВО МАКЕДОНИЈО

9 Day 1,293, 09:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Јас не мислам да пишувам весник , ама ова мораше негде да се стави ...
БРАВО МАКЕДОНИЈО , И БРАВО ЗА ЗА СИТЕ СОЈУЗНИЦИ

read more »