Ambient on/off

Некој не учел математика на време...

4 Day 1,458, 09:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Денес така редовно сабајлечки си отварам ерепублик стискам така поштено да си тренирам кога од нигде се појавува она captcha challenge...и ај после три обиди успеав 🙂 и ОП пак од нигде се појавува SS медаља. Ај на прв поглед нема ништо чудно, НО ког

read more »

55 неверојатни факти

3 Day 1,318, 06:30 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Не можете да си го лизнете лактот.

Крокодилите не можат да се плазат.

Срцето на шкампата е во нејзината глава.

Кога ќе кивнете, вашето срце запира за милисекунда.

Физички е невозможно свињите да можат да погледнат во небото.

Стаорците

read more »

еГрција исчезна!

8 Day 1,301, 07:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


🙂
Како што знаете битката е сеуште во тек ова е сепак само мала предвремена шега 🙂 Се надевам дека нема да искобам и ќе ја добиеме последната битка со грција...🙂read more »

Големата поделба на лебовите <img src="/images/smileys/smile.gif" />

8 Day 1,296, 18:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како и сите новинари така и јас решив да поделам некое лебче со цел да се приближам на ММ медаљата која толку долго ја посакувам 🙂 се што треба да направите е:

1.Да ставите Vote
2.Да стиснете Subscribe
3.Да ме додадете за пријател
4.Да шаут

read more »

Стварно не треба да си играат со земја која има 40% незапослен народ!

18 Day 1,293, 18:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Иако title-ов го чув уште сабајле негде, решив и ја да напраам весник со ронка надеж дека ќе има 1000 суб 🙂 Не сум од оние кои делат леб и оружје за суб и воут али тоа јас вака на лепе очи ќе молам за суб-ови 😁

[img]http://img90.imageshack.us/[/img]

read more »