Ambient on/off

Плато, брат.... до кога?

17 Day 2,128, 16:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

read more »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 Day 2,123, 15:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е read more »

Една анимација а ногу зборови!

24 Day 2,113, 17:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
read more »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 Day 2,098, 20:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав 😛

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

read more »

Прв CH Medal [krembananka]

26 Day 2,025, 06:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

read more »