Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Извештај и случувања во еСветот

38 Day 1,620, 13:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани

Во изминативе десеттина дена повторно се случија неколку интересни работи на полето на поли … read more »

[МНР] Приоритети + информативен билтен

29 Day 1,613, 09:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани

Месецов на воен план го започнавме доста турбулентно и неизвесно а бидејки во пресрет беа и … read more »

[MoFA eMacedonia] !Hola Chile! Un mensaje de eMacedonia

81 Day 1,603, 09:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

´

English version is bellow...

[ES]
Hola amigos Chileanos!

...al principio quiero … read more »

[МНР] За соработката меѓу еМакедонија и еБугарија

95 Day 1,602, 11:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани,

Веќе извесно време сме сведоци на некои случувања за кои порано мислевме дека се невозможни, смеш … read more »

[МНР Македонија] Отчет за работата на министерството

17 Day 1,598, 07:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Почитувани,

Пред триесеттина дена во воведното соопштение на МНР напишавме дека ќе ве очекува мошне инте … read more »