Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР еМакедонија] Прво обраќање

42 Day 1,721, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани граѓани на еМакедонија,
Не е тајна дека ни претстои тежок месец. Можеби и еден од најтешките во оваа … read more »

Ситуација во еСветот на ден 1711

26 Day 1,712, 03:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани граѓани на еМакедонија,

во периодов што измина се случија многу работи, меѓутоа сликата не беше ја … read more »

Makedonija - Polska Situacija

46 Day 1,693, 08:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво еМакедонци каде и да сте...

По вчерашната галама која се дигна со потпишувањето МПП со Полска, по тоа што ни го рекоа на официјалниот канал на ОНЕ, денеска на каналот #epl , КОЈ НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ПОЛСКА, ЗНАЧИ ТОА НЕ Е ОФИЦИЈАЛЕН КАНАЛ

read more »

Situacija so Srbija - Situacija u Srbiji

163 Day 1,692, 15:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

[МК]
Почитувани граѓани,
Сите сме сведоци на ситуацијата во Тирана и тоа дека иде малку потешко од очекуваното. Нормално се јавија разноразни шаути со разна природа. Целта на оваа статија е да ги расчистиме сите недоразбирања кои настанаа и да даде

read more »

[МНР] Претставување тим

11 Day 1,661, 08:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав еМакедонијо,

Поминаа и овие избори. Мандатот овој месец му припаднна на бесмртниот WaRIOr . Затоа сакам лично а и во името од целиот мој тим да му го честитам овој мандат и да

read more »