Ambient on/off

[VanCho] Само да ве поздравам...

51 Day 3,171, 10:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Другари и другарки,

браќа и сестри Македонци, еМакедонци и останати 😛

Јас чисто онака да ве поздравам сите што сум ги запознал преку оваа игра, која јас одамна ја баталив, што од досада, што од намаленото слободно време. Сега сум татко, јбг не

read more »

[VanCho] Пет години стана како ме зафана...

70 Day 2,451, 10:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Далечно е летото две илјади и деветата,
далечни се ноќите, непроспиени.
Од прилогот на сарма, дечиња ни надојдоа,
детски игри оставија, со еРепублик ги заменијааааа!

Пет години стана,
како ме зафана,
лудо да ме мачи,
оваа игра.

Каков
read more »

[VanCho] Macedonian army и моите размислувања на таа тема

30 Day 2,002, 11:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонијо каде и да си \o/

Пишувам после мнооогу долго време, уствари нема да пишувам, само ќе го ископирам тоа што го напишав во една групна порака каде што се собрани 30-тина старци кои расправаат криви-дрини ко пензионери пред берб

read more »

[VanCho] Среќни новогодишни и Божиќни празници Македонијо!

44 Day 1,870, 00:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро утро Македонијо каде и да си \o/
Хеллоу цитизенс оф д’ њу ворлд 🙂

Еве ме и мене после 130 дена паузирање од активното новинарство во играва, ќе напишам една кратка статија да ви ја честитам новата 2013-та година како и предстоечките Божиќн

read more »

[VanCho] еРеп собиранка во Скопје (Сабота 25.08)

68 Day 1,739, 05:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Драги мои, ќе бидам краток 🙂

На ден 25-ти Август (Сабота) 2012-то лето Господово, во официјална посета на главниот град на еМакедонија, Скопје, ни доаѓа висок претставник на владата на еСрбија, задолжен за добрососедските односи помеѓу нашите две

read more »