Ambient on/off

Сечи Перо

3 Day 2,085, 07:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ало Пево, на пвием ...
Сечи Пево,додека нема никој


Сега шефе


Аааааааа,
што си го правел море хеј,си

read more »

Писмо од Мама

0 Day 1,841, 06:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Драг Синко,

Ти го пишувам ова писмо за да знаеш дека ти пишувам, зошто ако го
добиеш значи дека стигнало. Ако не го добиеш јави ми, ќе ти го
пратам повторно. Ќе пишувам полека, знам дека споро читаш.Пред некој ден татко ти прочита во

read more »

HIPOTEZA

5 Day 1,789, 07:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ќе тргнеме со објаснување на термините ( за помладите играчи, кој уште не стигнале до тие лекции)
-хипотеза- е тврдење кое е проверливо со научни факти и е поткрепена со многугодишни испитувања и набљудувања
-аксиома- е тврдење кое не треба да се д

read more »

Зошто Грција Банкротира

7 Day 1,760, 09:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Грција банкротира затоа што :
-Штампаат налепници за да ги лепат на нашите коли
-Штампаат образци затоа што не ни го признаваат пасошот,а ние ко луди одиме во Солун за да ги ставиме во трошок
-Го сменија името на ареодромот во Солун се вика Македо

read more »

Како Функционира ЕДЕН

6 Day 1,758, 07:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »