Ambient on/off

Што мислите???

34 Day 2,548, 13:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Пријатели што мислите дали ке успееме да се ослободиме од ГЕЈОВИВЕ???
и ве молам коментарчиња да ја завршам мисијава со коментари на статии да и се мочам на мисијата глупа.

o7

read more »

Пријатели !!!

25 Day 2,503, 16:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Веќе кога сме тука ајде ве молам атајте по некој ком за да ја заврсам мисијава...

благодарам однапред 😃

o7

read more »

Нејасно??? Барам објаснување ако има некој...

27 Day 2,498, 21:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Значи стварно не ми е јасно зашто сме ваков народ и зашто мислма дека ова само кај нас се случува? Пред четири дена написав статија само заради мисијата за да соберам коментари и потребно бесе да ја објавам преку 15-20 пати за да соберам 25ком стварн

read more »

Мисија - 25 ком. на статија...

27 Day 2,492, 17:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ве молам кометирајте за да ја завршам мисијата ви благодарам Лавови мои

o7

read more »