Ambient on/off

Важно соопштение!!! [МзЗ]

8 Day 1,251, 19:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани Македонки и Македонци,
Како што знаете во последниве дваесет дена,поради политичките измени кои се случија, дојде до мали измени и во принципот на работа и во … read more »

[MзЗ] Неделен репорт за работата [VOTE]

6 Day 1,243, 07:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво еМакедонци !Во овој артикал ќе дознаете како работи Министерството за Здравство на еМакедонија...
Повеќето еМакедонци (цивили) се запознаени со новите прин … read more »

Министерство за Здравство

10 Day 1,234, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Здраво еМакедонци.
Најпрво сакам да им се извинам на сите еМакедонци бидејќи досега неможев да објавам статија дека ја немав лозинката на организцијава.


Министерството за здравство од денес распола … read more »

Програма за Ревитализација на МзЗ и МзЕ

43 Day 1,176, 16:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)Министерството за здравство на РМ во соработка со Министерството за економија донесoa одлука за помош на играчите со многу ниско здравје, истото да го подигнат на повисоко ниво. Помошта ќе и … read more »

TUTORIAL ЗА СЕЛЕЊЕ ВО СЛОБОДНА МАКЕДОНИЈА!

59 Day 1,165, 15:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)Најпрво добредојдовте сите нови еМакедонци во нашата виртуелна Република еМакедонија!

Еве еден краток курс за сите нови еМакедонци за тоа како да се преселат од еден регион во дру … read more »