Ambient on/off

Вицови / Шале

3 Day 1,378, 18:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Младиот професор Симо се оженил и децата од некој клас после часовите на таблата напишале:
"Ожени се Сима,
биче п*чка свима"
И кога го видел тоа Сим, ја избришал таблата и им напишал:
"Кад је био млаџи Сима,
јебао вам матер свима,
зато то

read more »

ВИЦ - Квиз

1 Day 1,370, 04:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Трпе се натпреварувал на квиз. Водителот го поставува прашање. Прашање за 500 денари : „Што е тоа, има волан, педали, две тркала и седиште на кое седиш, ги вртиш педалите и возиш?“

Трпе: Па тоа е велосипед!

Водителот: Па не е баш така. Гледам Т

read more »

Неколку вицови и зае*анции

5 Day 1,364, 04:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Мало детенце го затвара папагалот во фриждерот и после 5-6 саати ја отвара вратата од фрижидерот и вика:
- Ииии кој гледам тукааааааа !!
А папагалот му вика : Пингвин п*чка ти матер! 🙂

2. Што се добива побрзо: СИДА или рак?
- Зависи што пу

read more »

4-та Мала ММ акција за весници чии сопственици се ФЕР момци

18 Day 1,290, 07:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во првиот дел од оваа мала ММ акција се ставени само весници чии сопстеници SUB-нувале весници во ММ акции и пред се ги SUB-нувале весниците од моите пријатели кои јас сум ги SHOUT-ирал.

ТУТОРИЈАЛ: Држејќи го копчето Ctrl, со лев кли … read more »

3-та Мала ММ акција за весници чии сопственици се ФЕР момци

9 Day 1,287, 04:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во првиот дел од оваа мала ММ акција се ставени само весници чии сопстеници SUB-нувале весници во ММ акции и пред се ги SUB-нувале весниците од моите пријатели кои јас сум ги SHOUT-ирал.

ТУТОРИЈАЛ: Држејќи го копчето Ctrl, со лев кли … read more »