Ambient on/off

[EDIT] И ДЕНЕШНИТЕ еБЕБЕНЦА ПРООДЕА [Mia Coluci]

93 Day 1,471, 15:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Драги мои,

со Дон Тас денеска(вчера) решивме да правиме бебиња...многу бебиња, па како што си бараат приликите бидејки нашите плати не се доволни јаки да ги издржуваме сите (а многу јадат, јадат и какаат 😛), како што ви ветивме објавуваме региста

read more »

[МРДЉС] Официјални кандидати за Конгрес

66 Day 1,465, 13:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Драги Македонци

утре не очекуваат нови конгресменски избори. Затоа што времето е малку тажно за политичка пропаганда, само ќе ги набројам официјалните кандидати на нашата партија.Официјални кандидати

read more »