Ambient on/off

12 години непребол за жртвите од Арачиново

3 Day 2,042, 05:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

На овој ден пред точно 12 години Атанас Јанев, Никола Пехчевски и Александар Стојчев, припадници на македонските вооружени сили, загинаа во офанзивата во Арачиново со цел да се заземе селото кое на 9 јуни 2001 година беше прогласено за слободна терит

read more »

Кој колку може

1 Day 2,005, 02:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Здраво.

Би ве замолил кој колку има, кој колку може да ми помогне да почнам одново, за информација акаунтот беше хакнат, се што имаше сега го нема.


Поздрав.

read more »

DAYS PASS BROTHERHOOD REMAINS !!!

7 Day 1,907, 09:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


read more »

Нов бејби бум..

12 Day 1,888, 14:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Претходниот бејби бум беше успешен тој придонесе да бидеме многу појаки во 1ва дивизија се надеваме дека и овај ќе биде.Сега важно е да се собетат донации за следниот бејби бум.Јас имам 4 медали градител на опшество и околу 100 играчи донесено на ере

read more »

Деца бидете горди на ШИМЕ

11 Day 1,885, 06:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik



Најдобар меѓу најдобрите !!!


read more »