Ambient on/off

ДА ГИ ИСКОРИСТИМЕ РАКЕТИТЕ

10 Day 1,685, 05:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво еМакедонијо!

Сакам да дадам еден предлог за да подобро ги искористиме новите фабрики за ракети во играва. Овие фабрики може да бидат многу корисно оружје во играта,ако правилно се употребат и распоредат. Една ракета не значи ништо во некоја

read more »

Поделба на леб за новите играчи

50 Day 1,275, 02:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ќе поделам 100 q3 и 100 q4 лебчиња на нови играчи,со цел да им помогнам малку во почетокот на играта. Ова не е наградна игра или да чекате за лебот додека не земам јас медал, лебот го добивате веднаш.

Леб ќе давам на сите под 15 левел кои во к

read more »

Подготовки за војна!!!

8 Day 1,273, 11:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Најпосле дојде долго очекуваната војна со нашиот најголем непријател Грција. Ќе биде тешка војна во која реално сме послаби,ама Македонецот никогаш не се предава,па нема ни сега.

Што може да очекуваме од оваа војна? Бугарите сигурно ќе ма

read more »

Помогнете!

14 Day 1,241, 06:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија се однесува на тимот на Македонија во шах на најпопуларниот сајт за шах.Тимот постои 3 години и оваа година се пласиравме во прва дивизија од светската лига и постои можност да играме со грците.Во овие 3 години со грците сме големи неп

read more »

DDR32 strikes again!!!

26 Day 1,181, 08:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Типчето е цар!!!Од мајка дете ќе украде,бог да чува!
Вчера бев на Балашевиќ на концерт,и за денес ми останаа карти за филмот ама ми излезе некоја работа,сакав да ги продадам (за пријатели така ги давам) и пишав у shout:prodavam 2 karti za filmot na

read more »