Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Стај суб, бројче у инбокс и зимаш 1 ку6 и 50ку1 фуд!

o/

Извештај од поделбата во БС + донации

13 Day 1,776, 04:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво Македонци.
Како што повеќето знаете, пред 4 дена почнавме со секојдневна поделба на оружје и храна за членовите на БС од 1ва и 2ра дивизија. Повеќе можете да прочитате овде.

Во

read more »

Нови Мисии - Ден 1,774[EDIT]

37 Day 1,774, 01:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Денеска, Плато ни пушти нови мисии...
Јас во оваа статија ќе напишам што даваат мисиите и што треба да направите за да ги извршите 🙂


Направете повеќе од XXXXXXXX штета. (ова за

read more »

Топ 3 еМакедонци VS Топ 3 еГрци!

15 Day 1,737, 07:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Почнувам со топ 3 еМакедонци!

1.ScymeX


2.[url=http://www.erepublik.com/

read more »

ГОЛЕМА ПОДЕЛБА НА ОРУЖЈЕ!!!{mkdfighter123} - ЗАВРШЕНО

38 Day 1,730, 14:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонци!
Еве ме мене со уште една поделба, но сега ќе делам q6 тенкови, бидејќи имам 180 во магацинот 🙂
За да добиете по 2q6 тенкови, мора да пишете во коментар број на ГЛАС и ПРЕТПЛАТА, задолжителен ШАУТ и адд за пријател 🙂

*Има те

read more »

ГОЛЕМА ПОДЕЛБА НА ХРАНА!!! {mkdfighter123} - ЗАВРШЕНО!

50 Day 1,726, 07:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонијо!!!
Како што ви ветив, ќе има уште големи поделби. Овој пат нема да делам оружје бидејќи сториџот ми се преполни со храна:

Ќе делам по 100q1/50q2/10q7 лебови на први

read more »