Ambient on/off

Ве замолувам за подршка

23 Day 3,026, 22:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ВЕ ЗАМОЛУВАМ ПРИЈАТЕЛИ МОИ, ДА НЕ ПОДРЖИТЕ НАС РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО НАШАТА БОРБА
НАСКОРО СО ПОМОШ НА ТОНИ СТОЈАНОВСКИ БРАТОТ НА ТАША, ЌЕ ЈА ИМАМЕ И НАШАТА ВЕБ СТРАНА КАДЕ ОНЛИНЕ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕНОВИ ПОД
read more »

Битката за Лерин - 12 фебруари 1949 година

34 Day 3,006, 06:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentБитката за ЛеринНа 12 фебруари 1949 година единиците на Демократската армија на Грција (ДАГ) го нападнаа градот Лерин. По битката на Вичо и Грамос, битката за Лерин била една од најжестоките и накрвавите битки водени меѓу единиците … read more »

еРепублика собир во Штип - Штипска пастрмалијада

24 Day 2,854, 12:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

РЕЦЕПТ ЗА ШТИПСКА ПАСТРМАЛИЈА :

Recepy for read more »

Традиционален еРепублика собир во Штип 2015 - Штипска пастрмалијада

54 Day 2,852, 12:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

РЕЦЕПТ ЗА ШТИПСКА ПАСТРМАЛИЈА :

Recepy for read more »

ВЕЧНА ТИ СЛАВА КАПЕТАНУ СИНИША СТОИЛОВ !

34 Day 2,762, 15:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentСПОДЕЛЕТЕ ВО ЗНАК НА НЕЗАБОРАВ И ПОЧИТ

На денешен ден пред точно 14 години (10.06.2001), кај кумановското село Оризаре загинува капетанот во АРМ СИНИША СТОИЛОВ († 36) од 120мм граната испукана од страна на терористите на ОНА.[img][/img]
read more »