Ambient on/off

POMOS/HELP

2 Day 2,444, 05:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

ЗЗ, БИ ВЕ ЗАМОЛИЛ СИТЕ КОЈ МОЖИТЕ ДА МИ ПОМОГНИТЕ ЗА НАДОГРАДБА НА ТЕРЕТАНИТЕ ЗАТОА ШТО ЗА НЕКОЛКУ ДЕНА ЧЕ ИМА ПОПУСТ 🙂 ДАЈТЕ ГОЛДО ХАХАХА 😃 😃

http://prntscr.com/47sp02

read more »

ПАТРИОТИ!!

7 Day 2,443, 15:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

ЗДРАВО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ И МАКЕДОНКИ НЕМА ДА ВЕ ЗАДРЖУВАМ МНОГУ КОЈ САКА ДА СЛУША ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ ( ЛИНКОВИ ПОДОЛУ ) nekoi mozebi i ne gi znaete 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=ZPSW_Fz-Bfg
http://www.youtube.com/watch?v=BwF8FaRkdvw
http://

read more »

ОТВОРЕТЕ

17 Day 2,438, 16:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

ЗДРАВО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ БИ ВЕ ЗАМОЛИЛ ЗА СУБ ( ЗА ПРВА СТАТИЈА ДОСТА Е ДА ВИДАМ ШО КАКО Е ЧЕ ИМА ПОДОБРИ СТАТИИ 😉 )

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА
https://www.youtube.com/watch?v=hs0Tc3qXsiE

read more »