Ambient on/off

МОЛБА ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ И МАКЕДОНКИ!!!

0 Day 1,952, 10:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ќе ве замолам да донирате храна и пари на следниов линк:

http://www.erepublik.com/mk/country/military/Republic-of-Macedonia-FYROM

Сите сакате да имаме рудник со злато па ако се соберат доволно енергија и пари

ќе нападнеме некоја држава која

read more »

Државна Лотарија на Македонија - Победник е Bojzo 123

16 Day 1,944, 14:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

http://prntscr.com/wy0rr
Здраво Македонци и Македонки!
Се решив да направам лотарија.
Треба да ми донирате 10 сс за да учествувате.
Наградата е 20 q7 тенкови.
Пуштете ми порака со вашиот број.
Победникот ќе биде избран преку http://www.random. … read more »

Save the game - perm bans for cheating

28 Day 1,928, 13:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

First of all let me say that I played dozens of online games, and that I witnessed it all (like many of us).

Other games...

In all of those games cheating was the factor that destroyed gameplay. Everyone fought it , from developers to players.

read more »

Поделба на q6 тенк !!

8 Day 1,922, 01:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден МАКЕДОНИЈО,ајде да му помогневе на fipil10MKD
http://www.erepublik.com/en/article/-10-1-2216800/1/20#comment31481288 одете до овој линк ! Најдете го fipil10MKD во коментар и стегнете воте на коментарот ! Има неколку негови избришани комент

read more »

БИНГООООООО! БРОЈ 2 [ЗАВРШЕНО] ПОБЕДНИК Е svetecot

25 Day 1,908, 10:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

СИТЕ ШТО САКААТ ДА УЧЕСТВУВААТ ТРЕБА ДА ДОНИРААТ 25 МКД И ДА ОДБЕРАТ ЕДЕН БРОЈ ОД 1 ДО 10 КОГА КЕ СЕ ПОПОЛНАТ БРОЕВИТЕ ЌЕ КАЖАМ КОЈ Е ДОБИТНИОТ БРОЈ.
ЗА УЧЕСТВО ТРЕБА ДА СТАВИТЕ ВОТЕ И СУБ.
ДВАЈЦА ИЛИ ПОВЕЈЌЕ ДРЖАВЈАНИ НЕ СМЕАТ ДА ОДБЕРАТ ИСТИ БРОЈ

read more »