Ambient on/off

Тенкови за RW

6 Day 2,506, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Во моите претходни два артикли зборев за тоа како да се организираме и да се бориме против Грците. Целта ми е да направиме една рутина со која ќе им правиме дреин на јужните. Како што е денешната битка http://prntscr.com/4rvqew (битката не е ни на по

read more »

Борба за слобода !

28 Day 2,504, 11:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Започнуваме веднаш! Оваа сабота во точно 18:00 часот ќе биде кренато востание во Источна Македонија. Секој примерен граѓанин е должен останатите 6 дена во неделата да пука ДО секој ден и тие 6 чоколатца да ги чува за востанието. Одбрано е точно 18:

read more »

Македонци

60 Day 2,503, 11:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Време е да почнеме целосно да се фокусираме само на оригинални територии, моментално се донира за АС, нека седи полно но нека не го искористуваат јас играм за да се борам за Македонија ако се направи АСто нема да имам веќе ќејф да играм и ќе си замин

read more »

Идеи за бејби бум

6 Day 2,433, 15:38 Published in Turkey Turkey Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Флаерчиња да се делат локација градски парк плоштад
2. Да се направи статија на телеграф.мк

(Давајте идеи да почнеме од негде, главна инспирација ми се грците) идеите ќе бидат едитирани

read more »

Aurora

9 Day 2,426, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво, сакам да ве прашам, да го чујам вашето мислење зошто сме во Аурора и кои се бенефитите од тоа?

read more »