Ambient on/off

ШТО ЛИ СПРЕМА ПЛАТО СО НОВИОТ ВОЕН МОДУЛ

7 Day 1,663, 03:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Секогаш кога ONE ќе почне да напредува на воен план,а земјите од EDEN не можат да си ги повратат териториите Плато тогаш измислува нов модул за да им помогне.Па да видиме што ќе смисли сега ,што новина ќе внесе.
Убеден сум дека со новиот модул нема

read more »

ГЛАС ЗА БРАШНО,ШЕЌЕР ИЛИ ЕДЕН ТЕНК И Q1 ЛЕБЧЕ

9 Day 1,651, 10:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Да видиме каков е менталитетот на емакедонецот при гласање.
Ако ме прашате мене ист е како и во реалниот живот.
Но да почнеме од почеток.
Се пријавив за конгресмен на изборите коишто поминаа и сам си реков дека нема да поткупувам никого за глас за

read more »

Macedonian civilian forces втора по моќ воена формација во e-Macedonia

0 Day 1,418, 01:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

MCF за кратко време прерасна во моќна воена формација ,втора по MTO i toa e za pozdravuvanje.

http://www.erepublik.com/en/rankings/miltary/1/79
Тоа е за поздравување,само така нека продолжат.
Честитки за Commander Harvester of Souls.
ЗА E-

read more »