Ambient on/off

Македонски амбасадор во eМалезија

5 Day 1,497, 11:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав македонци и македонки каде и да сте во еСветот.

Еве онака чисто од интерес,решив да се кандидирам за амбас … read more »

Порака до БХ бркачите

11 Day 1,426, 16:16 Published in Turkey Turkey Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Значи .. издвоивме уште една победа во Јонските острови.
Со тоа ја докажавме нашата гордост,докажавме кои сме ние македонците,и за што живееме.

Целта на артиклов ми е да пратам порака до БХ бркачите:
Знаете и сами дека сме во војна со Гејлада,за

read more »

Нова Промена - ново мало багче

5 Day 1,318, 05:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав дечки 🙂

Како што ја читав статијата на gele.FTW,поточно оваа
http://tinyurl.com/5u8takr

Приметив нешто кога станува збор за јадење на храна.
Можете да вратите 100 сила на секој 1 саат да,но може ке треба да ја вратите и по овој време

read more »