Ambient on/off

АКЦИЈА ММ МЕДАЛ ХХХ

3 Day 1,866, 06:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

АЈ БЕ ВИШЕ СТО ПАТИ МОЛАМ, ЌЕ ВИ СТАВАМ И ЈА СУБ И ЕВЕНТУАЛНО НЕШТО ПИШЕТЕ ШТО, САМО НЕ ПРЕТЕРУВАЈТЕ

read more »

10 ДЕНАРИ ГЛАС - ПЛАТЕН ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ

1 Day 1,852, 10:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

АКО МОЖЕ НЕКОЈ СО ЗЕЈТИН И НАПОЛИТАНКИ ДА КУПУВА ГЛАСОВИ ВО РЖ, ЗОШТО ДА НЕ И ТУКА 🙂
ГЛАСАЈТЕ ЗА МЕНЕ НА ПАРТИСКИ ИЗБОРИ И НЕ ЗНАМ ТАМУ ВОТЕ СУБ И ЛИНК ЗА ДА ВИ ПРЕФРЛАМ 10 ДЕНАРИ.

read more »

ЗА СИТЕ ПРЦ-АЧИ

3 Day 1,844, 14:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

ПРЕД ДА СТИСНЕТЕ НА ЛИНКОТ СТЈТЕ СУБ И ВОТЕ, А МОЖЕ И ПОСЛЕ

http://on.net.mk/video/zhivotni/animal-planet-xxx

САМО ДА НЕ ЗАБОРАВИТЕ 🙂

read more »

BH vo 4 divizija

3 Day 1,815, 13:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

ПРОСТА МАТЕМАТИКА:
АКО СЕ БОРИШ ЗА МАКЕДОНИЈА ЗА BH ТИ ТРЕБААТ 8-12 МИЛ АКО СЕ БОРИШ ПРОТИВ МК ТИ ТРЕБААТ 4-5 МИЛ. ЗАКЛУЧОК - ПЕДЕРИ КОЛКУ САКАШ, ПАРИ НЕМА

read more »

50МКД ЗА СУБ, ВОТЕ И ШАУТ

228 Day 1,797, 06:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ЕВЕ И ЈА ДА ПУШТАМ ДУША
СТАВЕТЕ МИ ЛИНК ОД ПРОФИЛОТ И БРОЈ НА СУБ И ВОТЕ И ЌЕ ВИ ПРЕФРЛАМ 50 МКД

read more »