Ambient on/off

Првата статија.

180 Day 1,904, 05:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Конечно и јас да направам весник, со цел да ми светне ММ медалот. Не сум многу по пишувањето за тоа ке бидам краток. Во досегашните мои поминати 7 месеци во eсветов на секој весник што ке наидев мавав по еден суб и воут, па затоа би ве замолил ако мо

read more »