Ambient on/off

Делба на тенкови во возврат за глас

12 Day 1,667, 07:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Како прво здраво на сите иначе еве ме пишувам артикал по долго време.
Не сум пишал ништо по ММ медалот па сега искористив прилика да пишувам, сакам да објавам нешто што нема врска со ереп , се надевам нема да се лутите. Ке делам тенкови за глас на н

read more »

Чудни таленти!

20 Day 1,259, 07:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден!

И како што знаеме дека сме во војни,јас сакам малку да ве орасположам и да ви прикажам неколку чудни таленти да не се рече ека само Ромпер има талент за да купува злато

Талент бр.1 -фатално за едниот (Украина)
http://www.

read more »

Ромпер неговата баклава ,40 разбојници и неговата скршена бичкија!

8 Day 1,257, 17:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро вечер!

Ако убаво следите драги мои соиграчи и сограѓани во рл,тогаш ке ја видите ситуацијата во која сме односно нападнати од сите страни.Исто така го гледаме хрватскиот тенкаш Ромпер кој освен за мавање не слушнал за друго па по се изгеда д

read more »

Кандидатура за конгресмен!

11 Day 1,188, 13:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Еве ме пак , нова статија овој пат околу кандитатурата за конгресмен како што знаеме изборите за конгресмен се на 25 февруари па така решив да ја напишам статијава која мислам дека ке ми помогне олколу тоа да докажам што можам и сакам. еРпублик игра

read more »

Нешто повеќе од игра!

8 Day 1,149, 16:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Добро вечер МАКЕДОНЦИ!
Секогаш ја играме играва во просек од 5-10 часа
И знаеме за кој цел а тоа е да покажеме дека сме посилни од нашите непријатели, како во вистинскиот живот така и тука. Па по 2 месеца ја имавме и првата војна која ја изгубивм

read more »