Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Macedonian daily newspaper about foreign and domestic conditions in the eWorld

Коментари 2 дел: Последна статија

29 Day 3,026, 14:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Дечки последна статија од 3те во вториот дел од мисијата за весници. Баш ме интересира што ќе се добие после исполнување. Ако некој знае нека пише во коментар
25 коментари ми се потребни

Фала многу!!!

read more »

Мисија коментари (втор дел) помош!

29 Day 3,025, 09:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво дечки повторно ми треба ваша помош за мисијата со весниците. Подоцна ќе објавам и последниот 3 број што треба да има 25 коментари.
Ви благодарам на помошта,
Ваш,
Георг Македонецот

read more »

Мисија коментари: Статија 1 (О боже мој!!)

29 Day 3,022, 02:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Дечки знам дека напиња ова ама затоа си сме тука да се подржиме!
25 коментари од 3 нови артикли ми бара мисијата 2 од весници!

Ова е првата од 3 артикли што треба да се напише па повелете помогнете и објавете во коментар и од другите линкови да

read more »

еСекс на еРепублик

33 Day 3,019, 13:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитуване публикоме,

На времето имаше еПлејбој еМагазини, сега немаТ!
Шо ви стана дан станавте еИмпотентни??

Туку ај искоментирајте нешо ми требит за мисија 25 коментари ваши.

Фала многу!

read more »

Кандидатура за Конгрес

2 Day 3,011, 10:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани,

Ја пријавувам својата кандидатура за конгрес со цел постабилна и попросперитетна еМакедонија во секој план (економски и политички).
Моето искуство од порано ја оправдува оваа кандидатура со тоа што веќе го имам искуството кога ги нос

read more »