Ambient on/off

Бу

14 Day 2,360, 06:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Барем да бидат 5 статии, празен простор има : )

read more »

Dedicated to our good friends [Hungary]

100 Day 1,999, 08:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

I can not express myself and my feelings for this new event, but only i can say is this...Goodbye friends, we will see you again at the

read more »

АрМакедон МММ Акција - Претплати се и ТИ !

67 Day 1,265, 10:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден македонски еРепубликанци ,

Денеска пред Вас имате една благородна задача , а тоа е да се претплатите на АрМакедонските весници, а причината за тоа е :

1. Сите веќе сме стари и уморни новинари и не мрзи веќе да пишуваме толку често ста

read more »

Мојот прв артикал/пост

32 Day 1,111, 08:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Со оглед на акцијата на Иван отворив и јас весник за да добијам медал а златото би го донирал во НБМ. Така да немам ништо спремено да пишувам за некоја тема, нека биде ова прв артикал/пост во мојот весник.

Ако не ви е тешко сефтосајте го мојот нов

read more »