Ambient on/off

Да ја управиме Македонија

50 Day 2,472, 14:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Изгубивме од Аргентина, го пуштивме востанието а еве сега и направивме грешка со предлогот за природен непријател кон Чиле наместо кон Аргентина - резултатот ќе биде наше бришење и почнување од 0. Причините поради која дојдовме во ваква ситуација има

read more »

Поделба на 1000 Q7 оружја за удар против грците

131 Day 2,197, 12:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во тек е битка против Грција и гледам дека сме бајги ослабнати во последно време и дека тешко би можеле да ја добиеме битката, но сепак наше е да дадеме максимум и да пробаме да победиме. За таа цел правам поделба на 1000 Q7 оружја и да помогнам на о

read more »