Ambient on/off

Поделба на тенкови + Известување [MT]

49 Day 2,806, 13:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобро вечер Македонци и Македонки,еМакедонци и еМакедонки,другари,пријатели,сопартијци,к … read more »

MACEDONIA TIMELESS

37 Day 2,795, 11:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав другари македонци,другарки македонки!

Чест ми е да ви ја претставам новата политичка партија MACEDONIA TIMELESS.


Сите граѓани на еМакедонија се добредојдени

read more »

Интервју со претседателот на еМакедонија,VelAco

46 Day 2,608, 02:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

После долго време испаѓам и јас со статија,со ексклузивно интервју со моменталниот претседател на еМакедонија,VelAco


1.Кој беше поттикот да се кандидираш за претседател ?

read more »

Како сте ми Македонци [Branislav1995]

21 Day 2,447, 08:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав моја мила Македонијо,
Поздрав мои мили браќа и сестри Македонци


111 години од Илинденското востание,70 години од АСНОМ. Нека ни е честит празникот,борбата продолжува...

[img]http://www.lisica.mk/sliki_statii/1217666063ilinden_2%[/img] … read more »