Ambient on/off

[АМБАСАДОР-еИРАН] ЗАПОЗНАВАЊЕ

6 Day 1,462, 14:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Добар ден браќа Македонци,како што гледате овој месец сум назначен за еМакедонски амбасадор во еИран.Во текот на мојот мандат очекувајте извешт … read more »

fuzzy0wuzzy - Кандидат за конгресмен [ОеМ]

2 Day 1,462, 13:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добарден браќа Македонци,о7Во оваа статија ви ја презентирам мојата кандидатура за конгресменско место во Central Greece од партијата ОеМ.Почнув … read more »

My firsh BH medal

18 Day 1,410, 20:21 Published in Turkey Turkey Warfare analysis Warfare analysis


Hi eRepublik,Hi eRepublikans,i like to tell you that i just taked my first BH medal,i`m very proud of it,i have done about 415.000 influence … read more »

fuzzy0wuzzy - Кандидат за конгресмен во Крит

1 Day 1,341, 12:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден Македонци, о7Во оваа статија ви ја презентирам мојата кандидатура за конгресменско место во Крит.Почнуваме:

Најпрвен да кажам нешто за мене.Во иг … read more »

Голема поделба на тенкови-2

148 Day 1,334, 09:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Претходната поделба на тенкови беше доста успешна и беа поделени над 300 тенкови.Затоа сега поради тоа што имам голема количина на тенкови сакам да поделам исто така голема количина на тенкови...[object Selection]
[img]http://www.8screensavers.[/img]
read more »