Ambient on/off

New Year gifts

7 Day 1,864, 14:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите што ме знаат и што не ме знаат... решив И ЈАС да направам весник И да напишам статија, али нема многу да зборам... би ми било драго доколку ми даете по еден суб колку за прв весник да имам и тоа медал,ако не нема љутиш па.. толку од ме

read more »