Ambient on/off

[LEP] Toukokuun tapahtumia

8 Day 2,007, 05:58 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisHyvää päivää eSuomen kansa! Ulkona on loistava sää ja terassikausi on päässyt kunnolla käyntiin, elämä maistuu ihanalle. Heti artikkelin alkuun haluan kiittää äänestäjiltä saadusta … read more »

[LEP] Sunnuntaina äänestetään!

10 Day 1,991, 01:48 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTulevana sunnuntaina käydään presidentinvaalit. Käytännössä tilanne on se, että WP Attak jatkaa, tai Aaltoliike voittaa ja laittaa tittelin kiertoon. Näistä jälkimmäinen pyysi … read more »

[LEP] Eduskuntavaalit ovella

19 Day 1,982, 11:48 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisEletään jänniä aikoja, vaalit ovat käynnistymässä vain yhden regionin voimin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että eduskunta on vain 10 miehen vahvuinen ja yksilöiden vaikutus … read more »

[LEP] Eduskuntavaaliehdokkaat

8 Day 1,951, 19:36 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys eSuomi!
Eduskuntavaalit ovat taas ovella ja nyt on aika käyttää jokaisen eKansalaisen äänioikeutta ja äänestää eSuomeen demokraattinen eduskunta, joka ottaa … read more »

[LEP] Viikkotiedote

19 Day 1,947, 16:50 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis


Tervehdys eSuomen kansa!
PJ-vaaleissa lupasin rupean tekemään LEPin viikkotiedotetta ja tässä olisi ensimmäisen viikon julkaisu!

[img]http://1.bp.blogspot.com/-3kUitGjXsD8/[/img] … read more »