Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Rooooaaaaaarrrrrrrrrrrr

Nova afera!!! Ugac i Radenko upravljaju zajedno nalogom Vlada 505 (FOTO, VIDEO)

64 Day 3,517, 08:59 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Eto morala je i ta afera da ispliva na površinu, detaljnom analizom ta tri naloga utvrdjeno je da su nalogom Vlada 505 upravljala ova dvojica naizgled suprotstavljena igrača. Vremena logovanja su ista, sva trojica su komadanti u "svojim" … read more »

eBaby Bucket Challenge

28 Day 2,618, 02:50 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKako me je onaj ćelavac Branko prozvao za ovaj izazov red je da se odužim malo zajednici, golde sam slao slabijima i onima za koje pretpostavljam da nemaju dovoljno a nisu rodjaci ( … read more »

Eto rešio II

30 Day 2,537, 02:37 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKao sto naslov kaže rešio sam da odradim misiju ovu sa člancima pa bi zamolio za te neke komentare.

Ovo je drugi deo članka Eto rešio u kome apsolutno nemam ništa pametno … read more »

Eto rešio

51 Day 2,537, 01:27 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKao sto naslov kaže rešio sam da odradim misiju ovu sa člancima pa bi zamolio za te neke komentare.

Eto ja sad treba da napišem nešto i u vezi erepa da ne bi brisali i da bi se računalo za misiju. Pišem sa posla pa ne mogu da ubacujem slič … read more »

Erep gold-share challenge by Vlada505

32 Day 2,481, 15:08 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Pošto sam izazvan od strane Evelet007 eto da i ja uzmem učešće u ovoj masovnoj histeriji jer kako kažu
"Kud svi Turci (izvini Vladislave) tu i mali Muja(izvini mcmoox)".


read more »