Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

SLOBODA ILI SMRT

★ PRC Неделни Награди ★

13 Day 2,793, 07:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден соборци,

Веќе измина втората недела од проектот PRC за сите дивизии, ние продолживме со растење и подобрување.
Ние сме на бојното поле, поддржувајќи ги и борејќи се рам

read more »

★ PRC Неделни Награди ★

29 Day 2,786, 07:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден соборци,

[img]http://i.[/img] … read more »

ЗАКЛЕТВА !!!!!!!

20 Day 2,777, 11:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ЗАКЛЕТВА

Се колнам во честа и крвта
Пролеана од генерации на јунаци пред мене
Дека ќе и’ служам верно на единицата
Волци и мојата татковина Р. Македонија
Со гордост и одговорност ќе ги носам
Во крв натопените обележја на единицата
Ќе бидам с

read more »

- PRC - Recruiting div2 , div3 and div4

50 Day 2,774, 11:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонијо

[img]http://i.[/img] … read more »

SOBIRANKA !!!!!!

61 Day 2,740, 03:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pozdrav do site eMakedonci i prijateli.Kako sto site znaete dobar del od nas pretezno sme ostanati za druzba i prijatelite vo igrava.Mislam deka e vreme da se najde nekoj da organizira edna dobra sobiranka letno vreme koga i dobar del od nas "

read more »