Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Sub!!!

Чешка сака Македонија да добие датум за преговори

9 Day 1,820, 08:32 Published in Czech Republic Czech Republic Political debates and analysis Political debates and analysis

Чешката Република традиционално ја поддржува интеграцијата на Македонија во ЕУ и НАТО.-Чешка генерално го поддржува проширување … read more »

Провинцијалец [Strumica United]

43 Day 1,818, 17:59 Published in Czech Republic Czech Republic Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

02:32
Почнувам со пишување ... искрено незнам како да почнам.
Порвинцијалец.

Во консултација со мојот почитуван колега KepenciMKD дојдовме до заклучок дека треба музичка под

read more »

Виц: Студент vs. професор

6 Day 1,795, 16:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Доаѓа студент на предавањe, бара слободно место и седнува до професорот.

Професорот надмено вели:

- Птиците и свињите не седат заедно.

- Во ред, тогаш јас ќе одлетам. – се преместил студентот.

Професорот се изнервирал и решил да го бутне

read more »

Апел за помош на Тамара Димовска

2 Day 1,793, 08:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentТамара Димовкса има 7 годинки и вродена маана на Рбетниот столб и за да функционира нормално треба да и се направи операција од страна на стручно лице во ПЗУ Филип … read more »

Sekoj SUB ==> Q6 Tenk ! [Strumica United]

72 Day 1,630, 03:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Добар ден еМакедонијо!

После сите попусти и измуми на Плато како да дојде по повеќе пари решив да пробам да дојдам до ММ медал.

Ако може да ми помогнете со суб. и да објавите во коментар ќе добиете по некој Q6 Тенк. Ако има некој заинт … read more »