Ambient on/off

Комбинаторики за ПОЛУФИНАЛЕ!

8 Day 1,525, 09:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Врти-сучи, морат да паднe и Србија. Останатото ќе треба некој друг да ни го подари.


Прва комбинаторика


Второ коло

Македонија - Полска 1 (со разлика поголема од таа што Полска ќе ја победи Германија)

Данска - Германија 1

Србија - Шв

read more »

Првиот чекор е секогаш најтежок!!

17 Day 1,516, 01:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

...........Вака дечки, ќе бидам краток и јасен! Како и старата добра македонска „Како и да се свртиш, г*от ти е секогаш одзади“, така и на еРеп деновиве-„Кога и да се укључиш, ѕидот е 45-55% за педериве“.

..........Мој предлог е да јака организац

read more »

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА-MACEDONIA TIMELESS

8 Day 1,398, 11:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

..... Кога Антипатар го праша Александар... До кога вака??? До кога ние ќе се бориме, црпејќи сила од надежта, со непреболените наши семејства далеку од овде, со нашата судбина??? Александар му одговори.... Ние, МАКЕДОНЦИТЕ, можеме, имаме срце, имаме

read more »

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА-MACEDONIA TIMELESS

4 Day 1,383, 11:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

...... По повод на ИСТОРИСКАТА ПОБЕДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРОТИВ-ЕКС ОТОМАНСКА-ПРОВИНЦИЈА-ЕЛАДА, се решив да реобјавам малку постара статија која и тоа како би било добро да се прочита и да се зацврсти македонскиот ДУХ И НЕПОКОР.... Идеме.....

read more »

Македонското битисување!

27 Day 1,304, 17:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

......Поентата на муабетов е да се запрашаме до каде сме со нашиот ментален склоп и нашето битисување и македонштината во нас... Значи немам каде да си се испораскажам, а мислам дека има ерепапликовци шо би одвоиле некоја минута и би го прочитале се

read more »