Ambient on/off

Интересни вицеви. :)

6 Day 1,977, 11:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Решив да ви постирам неколку интересни вицеви. 🙂

Како да го натерате мажот веднаш да си дојде од кафана?
Напиштете му СМС-„Купи вино и дојди кај мене дома. Маж ми е со друштво во кафана.“ Па исклучете го телефонот.


read more »

[ЗАВРШЕНО/OVER]Поделба на 10 q1 пушки за секого! [Petar.KaZ1wOw]

250 Day 1,965, 03:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

THE GIVE AWAY IS OVER!
THE GIVE AWAY IS OVER!
THE GIVE AWAY IS OVER!
THE GIVE AWAY IS OVER!
THE GIVE AWAY IS OVER!


Доколку сакате да добиете 10 q1 пушки, треба:

-да ја гласате статијата
-да се претплатите
-да ја шоут-нете статија … read more »

[ЗАВРШЕНО]Поделба на 100 ку7 тенкови!! [Petar.KaZ1wOw]

170 Day 1,901, 07:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

ЧИТАЈТЕ ЈА ДО КРАЈ СТАТИЈАТА, А НЕ ДА МИ БАРАТЕ ТЕНКОВИ ОДМА!
ЧИТАЈТЕ ЈА ДО КРАЈ СТАТИЈАТА, А НЕ ДА МИ БАРАТЕ ТЕНКОВИ ОДМА!
ЧИТАЈТЕ ЈА ДО КРАЈ СТАТИЈАТА, А НЕ ДА МИ БАРАТЕ ТЕНКОВИ ОДМА!


Епа вака, целта ми е да го добијам ММ медалот, а з … read more »

Прва БХ медала!

0 Day 1,885, 19:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани еМакедонци и еМакедонки!
Дојде моментот и јас да го добијам БХ медалот. 🙂

_______________________________________________________________________________Ако сакате гласајте и претпла

read more »