Ambient on/off

MAJSTORI....ZADNJA

42 Day 2,470, 05:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

POSLEDNA OD MISIIVE

BLAGODARAM NA TRUDOT I VASETO VREME


o/

read more »

Државна Армија (малку глуп назив за Регуларна војска на Македонија) [A.J.]

14 Day 1,764, 09:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Мое лично мислење околу формирањето на Државна Армија.
Како прво да се разбереме, не кажувам политички флоскули и не купувам или продавам мој интерес. Само сакам да дадам предлог во врска со оганизирањето на Државната Армија.
Како прво и основно не

read more »

ДО СИТЕ НОВИ ПРИЈАТЕЛИ [A.J.]

27 Day 1,639, 10:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како што на сите што им требаше нови пријатели за остварување на мисијата им помогнав со додавање за пријател кои беа во голем број, сега треба да се погрижиме да си помогнеме и на друг начин, а тоа е да се ставаат суб на нашите весници.
Затоа во

read more »

БУГАРИЈА СУСПЕНДИРАНА ВО ЕДЕН - Е ТЕК СЕГА ЗАПОЧНУВА ПРАВОТО ШОУ [A.J.]

39 Day 1,564, 16:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Не можеа и да сакаат во штабот на ЕДЕН да погодат подобар ден за суспендирање на гласот на еБугарија.
Успеаа тоа да го направат на нивниот национален празник 3 март денот на ослободување од отоманското царство.
Дури сега ке биде интересна играта.

read more »

КАКО ПОЛЕСНО ДО БАЗУКИ [A.J.]

31 Day 1,516, 11:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Мојот предлог би бил едноставен. Сите воглавно ги собираме базуките од дневните мисии во единиците. Треба нели сите знаеме 25 убени противници за базука.

Сега откако сме под окупација нас не дава во востаниата да пукаме на сами себе, а и не дава к

read more »