Ambient on/off

Three weeks with Us [Guardians]

27 Day 2,597, 09:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добро Вечер

Нема да досадуваме многу, веќе трета недела опстојуваме и храбро одиме нагоре. Стануваме стабилна единица во која владеат англискиот,македонскиот и хустлеровиот јазик 🙂 , кој не е запознаен со него, добредојден е да научни нешто ново.

read more »

Guardians Of Friendship!

38 Day 2,583, 09:28 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Народе!!

Пред две недели, јас и моите пријатели (Nexous и Vojne) одлучивме да се создаде воена единица, која ќе биде пример за пријателство и лојалност. “ Guardians “ како опис на нашата MU кажувам дека е воена едини

read more »

“Guardians” new military unit

17 Day 2,568, 11:51 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Hello eWorld.

We (Nexous,Vojne,HustlerTV) created MU,"Guardians"
Our leadership:

Military Unit Commander : Nexous
2nd Commander :[url=http: … read more »

[UPGRADE] “Guardians” Нова единица

69 Day 2,567, 11:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добро вечер Македонијо!!

Се почна со статија на Nexous и со неговата идеја, а таа беше да се креира нова единица која ќе биде само за Дивизија 3. Јас и Војне бевме тие кои му се пријавија и придружија да биде се тоа добро направено … read more »

Senior Journalist 3/3

30 Day 2,540, 12:03 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Нема да должам многу потребно ми е за мисијата 25 коментари ако може да соберам набрзина.
Фала Многу и ако може шаут да направите

Senior Journalist 3/3
erepublik.com/en/article/senior-journalist-3-3-1-2463740/1/20

read more »