Ambient on/off

25 comments, part 3

33 Day 2,466, 16:08 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Please comment
Thanks

read more »

25 25 25 дел 2

32 Day 2,466, 09:12 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ајде ве молам нови 25 коментари
Фала многу пак 🙂

read more »

25 25 25

28 Day 2,466, 02:18 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да ве замолам за 25 коментари ако може

Фала многу 🙂

read more »

ПОДЕЛБА НА НОВИ Q2 ЛЕБОВИ, ОПРЕМУВАЊЕ ЗА ВОЈНА

32 Day 1,292, 03:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ОВА Е ДЕЛ ОД СТАРАТА СТАТИЈА, ЦЕЛТА Е ИСТА, ОПРЕМУВАЊЕ НА ЦИВИЛИТЕ СО ЛЕБ ЗА ВОЈНАТА ЗА ВОЗВРАТ НЕКОЈА ПРЕТПЛАТА ПОВЕЌЕ.

Па да речиме имам вишок q2 леб, а на некого ќе му се најде за здравје 🙂
Поделбата е 10q2 од човек, 40 здравје.

Имаме вој

read more »

ПОДЕЛБА НА 500 Q2 ЛЕБА ( а можда и повеќе)

122 Day 1,289, 01:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Па да речиме имам вишок q2 леб, а на некого ќе му се најде за здравје 🙂

Имаме војна со Грција, Италија по некое востание (иако одамна немаат кренато ) 🙂,а сега ни се токми и Хрватска. Ќе ви пишев во овие тешки времиња ама ова се златни времиња з

read more »