Ambient on/off

[ARM-TIGRI]Регрутација на мачиња

20 Day 2,805, 04:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikДобар ден Македонијо !

Добар ден еМакедонијо, еМакедонци, Македонци, Македонки, Патриоти, Воени профитери, еПолитичари, еНовинари, еКомандири и што уште не во ова наше мало општество.

Воената единица ТИГРИ со секогаш отворени порти да се пр … read more »

Помош за ваш соброник да има секс цел викенд

12 Day 2,535, 12:41 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден драга еРепублик заедницо.

Денес ве молам сите Македонци, драги соборци мои да гласате на следниов линк за мене и со тоа да ми овозможите да имам секс цел викенд.

https://www.facebook.com/eurohotelgradce?sk=app_288061504648395&

read more »

Еднооки: „Еболата тропна на вратите на РМ“

3 Day 2,526, 13:13 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublikБактеријата „ебола" се шири со неверојатна брзина распространувајќи се насекаде низ светот. Лекарите посочуваат дека лилјаците и антилопите се природните носители на вирусот, но предупредуваат дека секој к … read more »

Comments please [part 2. 3/3]

33 Day 2,467, 05:45 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Need 25 comments,

thanks,
o/


Comments please [part 2. 3/3]

read more »

Comment me [part 2]

38 Day 2,466, 16:44 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Comment please,

Thanks
o/

read more »