Ambient on/off

25 komentara 3/3

39 Day 2,475, 12:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dajte za misijuuuuu...

read more »

25 Коментара

27 Day 2,473, 06:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еве другарице и другови ратни профитери, само што пројде гунгула около 25 коментара и сви ги завршива мисие, мене ми ги дава овија на крај...

Затој удрете по едн коментар, да ги пројду и ја...

read more »

Смарачина

2 Day 1,978, 16:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Треќо мое пишание(читај смарање). Први две ги штракна у рок од 5 дна, а овој треќо ни мање ни више само 490 дна од последњо (гореспомнато). Еееееј 490 дна еРепублички. Цела вечност. А што се уствари деси за цело тој време?
Како прво испоумрева ми

read more »

Тате и Е-Тате

30 Day 1,488, 15:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ај да видимо на почетак како ни иде новинарство. Оп 44 суба. у маму му ебу дугачка е њива што би кажаја тате. Али ајд нек си ебе матер ќе биде пол'ка само. Приметија сам дека ми Кумановци уствари много пцуемо бре! У три муабета четири пут опцуемо.Не

read more »

Просеравање

12 Day 1,483, 16:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

- Ебага немам ништо паметно да напишу, а поеба ме овј Платко зема ми два алтана за новину. Мислу јебеш матер кд новина кошта около 2000 е-денара плус,минус још некој денар не знам тачно дека курсна листа не ми е апдејтирана ( јбга не га знам наш з

read more »