Ambient on/off

Помош за Христијан Тодоровски!!!

3 Day 1,806, 15:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани пријатели

ве замолуваме за помош на малечкиот Христијан Тодоровски кој има само 10 месеци. Од почетокот на неговиот живот па се до денес тој е во болница без поставена дијагноза. По прегледите кои се вршени во Словенија е утврдено дека

read more »

Bez naslov

61 Day 1,298, 06:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ke napisam nesto za sea vote i sub pls 🙂read more »