Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

to Spam or not to Spam.. that is the question 😛

Време е за обединување!

57 Day 2,013, 05:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Да не ве збуни насловот нема да пишувам за Македонската армија бидејќи во тој поглед веќе се обединивме и тоа ме радува многу. Во оваа статија ќе ја информирам пошироката јавност за едно ново обединување помеѓу членовите на Републиканската Партија и

read more »

Републиканец за Републиканска Партија!

5 Day 2,002, 12:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДраги Републиканци и Републиканки,
после неколку месечен двоклик и наблудувајќи како партијата стагнира или оди во надолна линија дел поради самата игра и активноста на играчите так … read more »

Е баш за да се знае!

128 Day 1,813, 09:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Завршија претседателски избори и се јави и првиот плачко..
Дечково имал амбиции да стане претседател на еМакедонија иако без некој конкретен и асален тим да понуди сакаше да побед … read more »

Републиканска Акција - Реактивација

23 Day 1,798, 10:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобро вечер еМакедонија.

Републиканската Партија повторно почнува со акцијата за поделба на храна на ебебињата, послабите играчи, цивилите.
[url=http://www.erepublik.com/en/read more »

Гласајте со Да за импич!

72 Day 1,739, 00:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Добар ден еМакедонци и еМакедонки

Поради многу работи оваа влада го заслужува импичот па незнам од каде да почнам..

Нека биде од најактуелните случување односно случајот позн … read more »