Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Informativne novine

Srecnu Novu godinu

0 Day 1,502, 10:17 Published in United Arab Emirates United Arab Emirates Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

... zeli Vam Done_Car i drugarice 😃[img]http://www.[/img]

read more »

Kraj donacije

3 Day 1,441, 23:43 Published in Serbia Serbia Financial business Financial business

Moju akciju za pomaganje nekoj osobi u materijalnom smislu prosla je neocekivano lose. Skupljeno je duplo manje nego sto nam je trebalo, sto nije mnogo lose, ali tu svotu novca skupilo je 5 osoba. Niko vise.

Lista donatora novca:
Lady_Shadow

read more »

Prva donacija

3 Day 1,422, 09:39 Published in Serbia Serbia Financial business Financial business

Postovana braćo i sestre,
Želeo bih da ozvaničim početak skupljanja donacija. Ovo govorim sa velikim poštovanjem i velikom količinom radosti jer ja zaista verujem da možemo da budemo složni u ovome.
Donacije ćemo skupljati za igrača:
[url=http://

read more »

Donacije za upgrade firmi

30 Day 1,417, 13:34 Published in Serbia Serbia Financial business Financial business

Jedna od osobina koje krase nas Srbe jeste složnost. Iako će mnogi od vas reći da to nije istina, ja ću biti naivan i verovati. Verovaću da je više onih Srba koji bi pomogli drugome od onih Srba koji su koristoljubivi.
Moja ideja je sledeća. Samo

read more »

Matematiskop Vas izvestava o besplatnom hlebu

69 Day 1,380, 04:35 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dobar dan je sada precenjena rec, jer poslednjih nekoliko dana u eSrbiji nisu bili bas dobri.Tesko je vreme i stalno govorim, kada ce neki jak igrac da napravi neku podelu da ovi malo slabiji igraci mogu lakse da udaraju. Ali onda sam … read more »