Ambient on/off

ЕРЕПУБЛИК МАКЕДОНСКО РАДИО

3 Day 1,889, 00:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisЕве го Македонското ерепулик радио :
http://plug.dj/erepublik-mkd/

Ајде сите по еден воут и еден шаут за да види цела еМакедонија за Македонсково радио.
Ајде да бидиме малце поразли … read more »

ПОДЕЛБА НА Q6 ТЕНКОВИ!- ЗАВРШЕНО

7 Day 1,883, 10:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders


|ЗАВРШЕНО ЗАВРШЕНО ЗАВРШЕНО ЗАВРШЕНО ЗАВРШЕНО ЗАВРШЕНО ЗАВРШЕНО ЗАВРШЕНО|
read more »

ПОДЕЛБА НА Q6 ТЕНКОВИ!

316 Day 1,880, 19:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

На постовите на играва гледам дека многу еМакедонски бебиња бараат оружје. Јас одлучив да подела неколку Q6 тенкови(зависи од левело) но претходно треба да ги извршите следниве барања:

1.Да ме додадете за пријател
2.Да гласате на статијата [vote]

read more »

Лесно до 50-100 q3 лебче

13 Day 1,875, 08:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Се што треба да направите за да добиете q3 лебче е да се Претплатите(subscribe) на фејсбук(facebook) профилот : https://www.facebook.com/ambarche и воте+суб+шаут на статијава , оставете во коментар број на воте и суб и фејсбук(facebook) име на профил

read more »

Виц: Се сретнале Американец, Турчин, Французин и наш Трпе

2 Day 1,872, 16:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Се сретнале Американец, Турчин, Французин и наш Трпе, и си се фалат:
- Американецот: Ние си ја имаме ЦИА, таа се дознава на време.
- Французин … read more »