Ambient on/off

Докази против Бранислав1995 и МаЦеДоНа

48 Day 1,445, 14:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво! Да поминеме одма на темата.Пошто немам време, сами ќе си изведете заклучок од статијава.Морате да ја прочитате прво статијава, не е долга, ама ќе извлечете поука од тоа што ќе ви го кажам.Нема да зборам на памет, ќе зборам само со слики.

read more »

An Important Message to the Admins

12 Day 1,425, 10:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Hey admins, you forgot the "Coming Never" medals.I wish you a good day.


(P.S)This article was too long,and I deeply apologize for wasting your time 😛

Sincerely yours,
OneLoveLegijata
read more »

Кандидатура за Конгресмен[OneLoveLegijata]

7 Day 1,371, 04:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво,Македонијоо!! По заслужениот ММ медал, престанав да пишувам статии.Но денеска пак се појавувам во медиумскиот простор со една цел:да се активирам политички.Кандидат сум преку партијата Македонска Империја во регионот Western Desert[/read more »

Можеби се мали , но смртоносни!

26 Day 1,362, 07:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

...Да, се работи за Шкорпиите.

Шкорпиите регрутираат.


Шкорпионите се составен дел од војската на еСрбија. Шкорпионите се регуларна војска, финансирана од дневниот буџет на еСрбија.

Војниците се однапред опремени со оружје и ле

read more »

Кандидатура за Конгресмен[Легијата]

9 Day 1,341, 12:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво,Македонијоо!! По заслужениот ММ медал, престанав да пишувам статии.Но денеска пак се појавувам во медиумскиот простор со една цел:да се активирам политички.Кандидат сум преку партијата Македонска Империја во регионот Western read more »