Ambient on/off

Интервју со највлијателниот играч во еИндија!

0 Day 1,897, 05:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

[img]http://prntscr.com/qu1l9[/img]
Здраво овде kiko mkd амбасадорот во еИндија и ова е интервјуто со највлијателниот играч таму..

1. Кој е Lysander Spooner II во реалниот живот?
 
А подобро прашање би било кој Lysander Spooner во реалниот живо

read more »

реАпел за Македонија!

0 Day 1,888, 10:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ало бре луѓе дајте разбудите се.. со спиење нема никако да ја добиеме војнава!!
ако не сте приметиле имаме само две наши територии останатите се под грчко и албанско водство!!
Алоо што е ова?
сите ќе испобегаат по другиве држави и што ќе остане од

read more »

Апел за Македонија!!

2 Day 1,888, 06:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво дечки.. до пред некое време пишував статии вон играва затоа што речиси немаше за што да се пишува.. да го оставиме тоа на страна, ја пишувам статијава да ги охрабрам нашите верни Македонци да почнат да удираат на грција со се што имаат затоа

read more »

Како да ја разбудите нејзината дива страна?

2 Day 1,885, 19:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Дали сте посакале вашата партнерка да ја покаже својата дива страна во креветот? Еве неколку совети како можете да ја разбудите оваа нејзина страна.
Направете да се чувстувува прекрасна
Давајте и комплименти за нејзиниот изглед постојано. Кажете и

read more »

хаха.. Само една глупа статија за да влезе во топ 5! XD

1 Day 1,885, 13:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ГЛУПА!

read more »