Ambient on/off

УДРИ ЈАКО НА ДУШМАНОТ !!! МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА !!!

7 Day 1,891, 09:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Да се мотивираме и да удриме јако на душманот !!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hFz4jAQrgjU

Македонци !!!
_____________

Не постои ни Пиринска, ни Егејска, ни Вардарска Македонија тоа се распарчени, насила распарчени делови. Постои само

read more »

МАКЕДОНИЈООО !!! БРУКО ЕДНА !!!

2 Day 1,888, 10:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Македонијо бруко една за 1 ден ја изгуби цела грција и делот во италија и тирана и Повардарието ццццццц а резервите пукаат цццц....... СТРАМОТА !!!
РЕФОРМИ РЕФОРМИ...!!!! КАДЕ СТЕ МАКЕДОНЧИЊА КАДЕ СТЕ КАЈ ОТИДОВТЕ ЗА ВАС ПЛАЧЕ МАЈКА ЕГЕЈСКАА ЗА ВАС

read more »

Зошто не се сплотиме ?

8 Day 1,880, 11:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Македонци зошто не се сплотиме ???
Овде сите играме за Македонија!!!, не за лични интереси, ништо не можиме да добиеме ако само неколку луѓе во оваа игра во своите складови имаат по 10000 тенкови по 10000 храна, пари, злато и ги чуваат само за себе.

read more »

Голем воин !!!

10 Day 1,874, 10:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

*****************************************************************************
Cо огромна чест можам да ви кажам дека денеска во битката за крит го достигнав мојот максимум направив 4,323,336 штета и 108 убиства за Македонија, и слободно можам

read more »

Претплата за претплата....

2 Day 1,871, 03:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Претплатете се на мојот весник, пишете во коментар, и јас ќе се претплатам на вашиот весник, 🙂 се надевам и на понатамошна соработка...

read more »