Ambient on/off

Дописник од Даблин (TheTrendoReborn)

11 Day 3,401, 16:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Текстот е наменет за интелектуалци, 1 збор=1000 слики, затоа немит слики...

Ајт ја како загрижен дијаспорант да кажа збор-два за случките у Маика.
У последно време ногу се попедерчија работите, почнаа да си искажуват едни на други “груба љубо

read more »

Mission part 3

38 Day 2,467, 02:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Leave your link in comment i will return as soon as I can

read more »

Mission part 2

29 Day 2,466, 12:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Leave your link in comment i will return as soon as I can

read more »

Missions

33 Day 2,466, 07:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Uaaaa plato misiive se katastrofa ! samo da si znajs
pisete ako treba ke vi vratam … read more »

Campaign Hero

10 Day 1,708, 01:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Конечно после многу време играјќи ја оваа игра постигнав нешто по кое што копнеев. Собирав зимница повеќе од 2 месеци и конечно успеав. Го земав својот прв Campaign Hero.

Пресреќен сум.
Сега кога тоа е готово нема да ја штедам ко порано зимницат

read more »