Ambient on/off

MM медал за мене Оружје за тебе!

41 Day 1,294, 11:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонијо !
Почнува акција суб за оружје. На располагање имам *** Q5 оружја!

За да добиете оружје треба да оставите коментар во кој ќе го пишува бројот на вашиот sub + vote + shoute + add as frend за да потврдам.

Оружјето ќе биде подел

read more »

Кој се крие зад аватарот на Ромпер?!?!?!

30 Day 1,274, 13:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво еМакедонци!

Вечерва влегуваме во нова војна. Во војна со нашиот најголем непријател. Војната сигурно ке биде долга и тешка, но на крајот ние ќе излеземе како победници!!!
Тоа што ме плаши е Ромпер! кој е уствари тој човек?!?!Прашање од

read more »

DexterMKD vs Rambo(Lompel)Terminator(Flausino) Robocop(MegaBULJASalexandros)!!!!

14 Day 1,246, 12:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонијо!!!
Поттикнат од храброста на еден навидум обичен Македонец DexterMKD решив да направм една споредба како би изгледало кога би се снимило филм за него 😃

[img]http://www.pbkblog.com/wp-content/uploads/2011/01/Hot-Shots.jpg[/[/img]

read more »

Нова политичка опција на повидок!!!! Ре објава...

5 Day 1,239, 14:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Ги охрабрувам сите еМакедонци да се зачленат во партијава, да го поддржат Мики_мк и да помогнат во градењето на посилна и повлијателна еМакедонија!!!

КАНДИДАТУРА ЗА ПРСЕДАТЕЛ НА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА !!!


J eC G[url=http://www.read more »

Нова политичка опција на повидок!!!! Ре објава...

2 Day 1,238, 04:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Ќе ве молам внимателно да ја прочитате статијата, сите заинтересирани да се зачленат во партијата и секако да гласаат за нашиот кандидат Мики_мк!!!

КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА !!!


J eC G[url=http://www.read more »